Startsidan
Om företaget
Produkter
Tjänster
Kontakt
Inbjudan
Kursförslag
Nyheter

Erzsebet´s glaskonst och hantverk är ett företag med det lilla extra till dig.

Jag arbetar med att etsa vackra-ett gammalt hantverk-,mönster,göra dekorationer på bruksglas till speciella tillfällen eller bara till vardags, förnyar fönsterglas,speglar med vackra mönster även på plats så du inte behöver nedmontera för att dekorera.

Jag fusar egna modeller av lampor, skålar,fat,ljustaken och andra konstföremål till hemmet men även smycken i glas.

Designar och tillverkar själv egna smycken som örhängen,halsband,armband med en teknik från Vikingatid i färgad koppartråd eller silvertråd.
Jag tycker om att nyttja gamla, traditionella teknik till dagens moderna bruk.

Mitt arbete kan användas som inredningsdekoration i tillexempel badrum, kök, kontorslokaler och skolor medmera eller bara ha som utsmyckning i hemmet, i bilen eller som personliga smycken.

Jag stickar och broderar för hand vilket kan komplettera inredningen och förnya garderoben med nya mössor, pannband, koftor, värmande muddar för händer och fötter, linnen, gardin, bordsduk och mycket annat efter dina önskemål.

Ordnar trevliga prova på kvällar/helger vid begäran. Fråga efter kostnadsförslag.

Mina utställningar: Hissmofors, Härnösand, Nordingrå, Kontshyllan i Östersund, Konstkällan,Tängtorpet, Galleri Renée, Stocke Titt , Skansen i Stockholm  Galleri Riddaren, Gamla Stan i Stockholm 2015, mm.